Értesítés

Köszöntjük az

ONLINE KÍNAI NYELVISKOLÁban!

Tapasztalataink szerint egyre nő azok száma, akik kínaiul szeretnének megtanulni. Azonban számos településen nem áll rendelkezésre megfelelő oktatói háttér ezen igények kiszolgálására. Online kínai nyelviskolánk ezen a helyzeten igyekszik változtatni. Mindegy, hogy Ön hol tartózkodik, csupán egy számítógépre, fülhallgatóra, webkamerára és megfelelő internetkapcsolatra van szüksége. Az órák beosztása igazodik az Ön igényéhez. Oktatóink a nap 24 órájában tartanak kurzusokat.
Az órák aktív formában kerülnek megtartásra, melynek lényege, hogy a nap bármely szakában kíván tanulni, nyelvtanáraink a rendelkezésére állnak.
Nem arról van szó, hogy Ön letölt egy nyelvtanfolyamot és önállóan elsajátítja, hanem képzett oktató tartja az órákat kis csoportok keretében. A csoport maximum létszáma 4 fő. Természetesen igény szerint 1, 2 és 3 fő részvételével is indítunk tanfolyamokat!
Online nyelviskolánk a teljesen kezdő szinttől a haladó szintig indít nyelvórákat.


Igény szerint speciális kurzusok (üzleti kínai nyelv, csak írás, csak beszéd stb.) indítására is van lehetőség.


Utazás elötti felkészítő tanfolyamunk segít eligazodni a távoli ország szokásaiban, könnyebbé teszi az eligazodást Kínában.


Hagyományos tantermünk a megszokott oktatást kedvelők számára nyújtja szolgáltatásait!


Cégek számára egyedi igények szerint is rendelkezésre állunk!

Additional information