Értesítés

Az órákról

 

A tanórák 45 percesek. Tapasztalataink szerint az optimális nyelvtanulás esetén egy alkalommal 2 tanórát érdemes egyszerre venni. Hetente pedig 2 alkalom ajánlott normál haladás esetén.

Mindenképpen vegye figyelembe, hogy a kínai nyelv elsajátításához a tanórákon való aktív részvétel mellett is szükséges a napi rendszerességgel való gyakorlás!


Virtuális tanterem

 

A tanórák interneten keresztül kerülnek megtartásra, ahol webkamera, mikrofon és fülhallgató segítségével élő kapcsolatban vannak a tanulók a tanárral. Kísérleti stádiumban lévő segédeszközök is alkalmazásra kerülnek az órákon. Ilyen például a virtuális toll, melynek használatával a tanulók saját képernyőjükön nyomon követhetik a tanár által leírt írásjegyeket és egyéb szöveges anyagokat.


Hagyományos tanterem

 

A tanórák hagyományos keretek között is megrendezésre kerülnek. Multimédiás oktató eszközökkel felszerelt tantermünk otthonos  környezetben várja az egyéni, illetve kiscsoportos oktatást kereső diákjainkat.


Önálló feladatok

 

A hatékony tanulás érdekében ajánlott a napi rendszerességgel végzett otthoni gyakorlás. Tanáraink ingyenesen ellenőrzik a tanórákon feladott otthoni gyakorlásra szánt feladatok megoldásait, melyet a hallgatók interneten, elektronikus formában juttatnak el az oktatóhoz. Az otthoni gyakorlásra szánt feladatok megoldása önkéntes, azonban elvégzésük hozzájárul a hatékony tanuláshoz.


Órák lemondása

 

A hallgató akadályoztatása esetén az 1 fős órák lemondására az óra megkezdése elött legalább 24 órával kell, hogy sor kerüljön. Az óra lemondásának elektronikus, írott formában kell a nyelviskola adminisztratív postafiókjába kerülnie.

Additional information